با سلام و خسته نباشید

من در اقدام هستم روز ۱۵ سیکل به سونو واژینال رفتم و همه چیز طبیعی بود و فولیکول سایز مناسب لقاح وجود داشت..و توسط دکتر روز تخمک گذاریم مشخص شد..

سیکل پریود من ۳۲ روزه است و روز۲۲سیکل تا روز ۲۴ هروز بیبی چک مدیکور زدم و بلافاصله مثبت میشد روز ۲۴ آزمایش بتا دادم و مشکوک بود و روز ۲۶ آزمایش تکرار شد و منفی شد و امروز که روز ۲۷ هست دوباره بیبی چک مثبت شد ..

از نظر شما بنده باردار هستم یا نه؟؟

بلاتکلیفی بخصوص تویه این مسائل واقعا سخته..

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بی بی چک تست دقیق و قابل اعتمادی نیست. اگر تاخیر بیش از ده روز دارید از نظر بارداری چک شوید و آزمایش خون بدهید. روز خوش