سلام من سه سال با یک نفر دوستم با جنس مذکر الان می بینم واقعا به درد هم نمیخوریم رفتارش باهام خیلی بده چیکار کنم فراموشش کنم خیلی سخته خیلی؟

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر .
ببنید تلاش برای فکر نکردن به هر مسئله ای باعث میشه بیشتر فکر کنید .طبیعی هست بعد از چند سال ارتباط حد اقل وابستگی ایجاد بشه و یهو فراموش کردن طرف مقابل زمان بر خواهد بود .تمرین کنید مثلا در روز ساعت های خاصی اختصاص بدین و به طرف مقابل فکر کنید بعد از چند روز اثرش کمتر خواهد شد.