سه روزه دارم میخورم

شدید احساس افسردگی و گریه دارم و شبا با دوساعت گریه اون قرص لعنتی رو میخورم😣😣

حالم خیلی بده

سر درد و پادرد که ساق پاست و فک درد و تهوع شدید دارم

واقعا حال روحیم خوب نیست و حتی یادشم که میوفتم کلی گریه میکنم😭😭😭

تا الانم این چندبار آخر که بخاطر بند نیومدن خونریزی مجبور بودم بخورم بعد تموم شدنش جوری دلدرد و پادرد و تهوع داشتم که تا دم مرگ میرفتم

بار آخرم ی هفته پیش بود ولی بااین حال بازم دکتر ازاین قرصا داد

توروخدا ی کاری بگین بکنم

ثانیه ای ده بار خودمو مخترع قرص پیشگیریا رو لعنت میکنم

راستی داد که منظم بشه ولی من چندساله هرچندوقت یبار بهم میدن ولی فایده نداره

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل فروشنده مغازه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر این قدر اذیت میشوید میتوانید نوع دارو را تغییر دهید و یا از ضد تهوع استفاده کنید. با مصرف چند عدد قرص افسردگی اتفاق نمیفتد اگر این علائم ادامه داشت با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش