خون ریزی بعد از گذاشتن دستگاه آیودی

من  روز دوم پریود دستگاه آیودی گذاشتم   تا به امروز ۱۷ روزه که گذشته کلا خونریزی داشتم یک روز خفیف یک روز شدید همینجوری ادامه داره .با وجود اینکه من سیکلم ۲۶ روزه است  سه روزی میشه خونریزی شدید دارم  قطع هم نمیشه  دقیقا مثل روزهای اول پریود  .نمیدونم  خونریزیهای مربوط به دستگاهه یا شروع پریود بعدی .چون کم خونی شدید دارم  دیگه  نای راه رفتن ندارم  یک جا میشینم  زودی پام خواب میره  میخوابم  دستم خواب میره .میترسم   میخوام بدونم اگر اینجوری ادامه داره  من دستگاه رو در بیارم ؟؟؟؟؟تنگی نفس و سر گیجه شدید هم دارم  روزه ۲ بار قرص مفنامیک اسید میخورم و آیرویت برای کمخونیم  .ولی خونریزیم کم نشده  .میخوام بدونم اگر درش بیارم باز به همین صورت تا یک مدت لکه بینی و خونریزی دارم؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است به پزشک مراجعه نمایید تا برای شما داروهای هورمونی تجویز شود تا خون ریزی شما زودتر قطع شود موفق باشید.