باسلام آخرین تاریخ پریود من ۱۱ مهربودکه این ماه با تاخیرهشت روز از زمان پریود آزمایش  بتا دادم که ۱۵۰۰ بودو بعد از گذشت ۱۲ روز یعنی در روزاول ۶  هفتگی سونوی واژینال شدم ودکترگفتن ساک وجودداره ولی جنین تشکیل نشده وممکنه زود باشه وگفتن دوهفته دیگه سونوانجام بدم البته من درروز۱۳پریودقبل که زمان تخمک گذاری بود iui شدم از زمان ۴ iuiهفته وازآخرین پریود ۶ هفته میگذره ممکنه سونو زودانجام شده باشه ؟واینکه سن بارداری ازچه زمان حساب میشه به خاطراینکه iui شدم زمان تخمک گذاری مشخص بود.توروخداجواب بدیدخیلی نگرانم

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
سن بارداری را از اولین روز آخرین قاعدگی محاسبه میکنند.‌اگر تاخیر بیش از ده روز دارید باید آزمایش بدهید و بعد در صورت مثبت بودن جواب حدود هفته ۷ بارداری برای دیدن قلب مراجعه کنید. روز خوش

تجربه شما

سلام

 قلب از ۴ هفته قابل رویت است و میتوان با سونوی واژینال در هفته ۶ بارداری دید البته تبحر پزشک هم شرط است. شب خوش

ممنون از پاسخ شما ببخشید در هفته ۶ امکانش هست که در سونوی واژینال جنین و ببینن یا زوده؟