تصمیم برای جدایی

من با یک آقایی ۸ ماه دوست بودم الانم ۵ ماهه که نامزدم. عیب بزرگ نداره ولی چیزای کوچیک کوچیک کنار هم جمع شده که من تصمیم گرفتم کات کنم‌ چون من ازش خیلی سرترم و موقعیت های خیلی بهتری برام هست. مشکل اینه شدیدا عاشقمه بهم وابسته است و اگر باهاش کات کنم حتی شاید خودکشی کنه. لطفا بگید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

در صورتی که در تصمیم‌تون تردید دارید، حتما برای مشاوره‌ی پیش از ازدواج به صورت حضوری اقدام کنید. اما اگر تصمیم‌تون قطعی هست و مشکل‌تون فقط وابستگی ایشون به شما هست، لطفا منطقی و به دور از ترحم برای آینده‌تون تصمیم بگیرید و دلایل‌تون رو محترمانه و شفاف به نامزدتون توضیح بدید. نمی‌دونم فرضیه‌ی خودکشی چطور مطرح شده اما در صورتی که به تنهایی قادر به توجیه نامزدتون نبودید می‌تونید به صورت حضوری از یک مشاور کمک بگیرید تا ایشون توضیح بدن که چه مواردی می‌تونه در رابطه‌ی شما با ایشون مشکل‌ساز باشه.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون