بارداری و لکه بینی

باسلام

من بعد از یک بارداری شیمیایی در تاریخ 26 شهریور خونریزی داشتم به مدت 8 روز و با وجود جلوگیری بجز یک بار که تصادفی بود در تاریخ 30 مهر آزمایش  خون من مثبت بود که چند روز بعد با فاصله یک روز هم بتا دادم241 بود و دو رور بعد 558 بود ولی متاسفانه دچار لکه بینی شدم و چون سابقه بارداری خارج رحم داشتم تاریخ 18 آبان  سونوگرافی انجام  دادم که سن بارداری را 5 هفته و 5 روز اعلام کردند و ساک بارداری و رویان و قلب جنین تشکیل شده بود فقط چون اندازه اش 2.07 میلیمتر بود برای شنبه 26 آبان  مجدد سونو باید انحام دهم،با وجود استفاده از شیاف پروژسترون همچنان به مقدار کم لکه بینی دارم که در سونو هماتوم هم نداشتم،بنظر شما علت لکه بینی چیست و آیا  جنین من سالم است ؟من کارمند هستم و فقط عصر استراحت میکنم.

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
گاهی در اوایل بارداری این لکه بینی ها وجود دارد پس نگران نباشید. بیشتر استراحت کنید. کار سنگین و نزدیکی نکنید و دوره درمان را کامل کنید. اگر مشکل ادامه دار بود باید نوع دارو و یا میزان آن تغییر کند. با پزشکتان مشورت کنید.‌شب خوش