مشکل تغذیه در دختر ۸ ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 55 بازدید 1 تبادل تجربه

دختر من 8 سالشه،3ساله پیش ویروس شدید اسهال استفراغ گرفته بود،من بهش کته ماست می دادم،فوق العاده حالش بد بود و اصلا اشتها نداشت،ولی به اجبار و اصرار میدادم بهش،بعد از اون بیماری دیگه برنج نمیخوره و فکر میکنه همه برنجا کته است،و با دیدن برنج تهوع میگیره،الان 3 ساله برنج نخورده،جز چند بار تو رستوران ،راه حلی دارید؟

البته وزنش خوبه و مشکل من اینه که غذاهاش محدود شده به خاطر برنج نخوردن و واسه من خیلی سخته ،چون خورشت ها رو با نون نمیخوره،از برنج وحشت داره و وقتی تو دهنش میزاره یه حالتی شبیه استرس میگیره و همش میپرسه کته است؟

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

مدت زمانی طول خواهد کشید تا ذائقه کودکتون اصلاح بشه. از برنج به شکل آبکش شده استفاده کنید. در کنار غذاهای مخلوط مثل لوبیا پلو، عدس پلو، باقالی پلو و .... از میزان و حجم کم غذا شروع کنید