سلام . در حال حاضر هفته 35 بارداری هستم . پنج روز پیش در سونوگرافی نشان داده شد که سطح مایع آمونیاک کم است و نوشته شده بود الیگوهایدرومین.میزان مایع هم 95mm ثبت شده بود. با مراجعه به پزشک به من گفتند که مایعات زیاد بخورم . روغن هسته انگور و فیش اویل هم به من دادند (6 تا).من نگرانم . می خواستم بدونم استاندارد مایع آمونیاک در هفته 34 چقدر است و من چقدر از سطح استاندارد پایین تر بودم . اگر توصیه ای هم در این زمینه به من دارید لطفا بفرمایید. یه نکته دیگه : در این چند روز که مایعات زیاد می خورم الحمدلله تکان های بچه خوب بوده و من مدام حرکت او را چک می کنم . حالا با این اوصاف آیا خطری نوزاد من را تهدید می کنه ؟ من چی کار کنم؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام سطح زیر 80 میل خطرناک است در حال حاضر مشکلی نیست به درمان ادامه دهید و استرس نداشته باشید