سلام من یک بار سقط داشتم که missed abrotion بود،خودم ۸ هفته داشتم اما جنین ۶ هفته رشد داشت ،چکارهایی میتونم بکنم که دوباره اون اتفاق نیفته بغیر از بالا بردن دوز قرص اسیدفولیک؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  داشتن سابقه یک بار سقط جای نگرانی وجود ندارد و علت آن معمولا اختلالات کروموزومی است واحتمال تکرار آن در بارداری بعدی ضعیف است اما بهتر است برای اطمینان آزمایشات چکاپ کامل را تحت نظر پزشک انجام بدهید  مصرف قرص اسید  فولیک ربطی به سقط ندارد روزی یک عدد قرص اسید  فولیک  یک میلی گرمی کافی است موفق باشید.