بداخلاق هایی مادرم

سلام، من با مادرم مشکلای زیادی دارم. مثلا وقتی در جمعی دارم میخندم کلی اشاره میکنه که آروم بخند یا هر حرفی میزنم ایراد میگیره کلا خیلی حساسه نه فقط به من بلکه با خواهر برادرم و حتی بابام هم همین رفتارو داره مثلا بابام اگه یک حرفی برخلاف میل ایشون بزنه حتما همونجا جلو داماد و عروس واکنش نشون میده، هیچکس نباید بهش انتقاد کنه و کلا هر چی میگه باید تو اون ساعت انجام بشه اگه نشه کلی غر میزنه و نفرین منت البته تازگیا اینجوری شده، طوری که اصلا دوست ندارم برم خونشون با اینکه هفته یکبار میرم و نسبتا هم دورم ازش

حالا میشه منو راهنمایی کنین چون واقعا اعصابمو بهم میریزه

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیز سلام ، شما میتونید درباره رفتار مادرتون واکنشهای مختلفی داشته باشید که تشدید کننده اون رفتار مادر یا تعدیل کننده اون رفتار باشه. به واکنشهای خودتون فکر کنید و ببینید در مواقعی که مادر رفتاری رو انجام میدهند که باعث ناراحتی شما میشود چه واکنشی نشان میدهید؟ بهتر است از ایشان بپرسید چرا یک رفتار خاص را انجام میدهند و بعد از احساس خودتان درباره رفتاری که با شما میشود و پیامدهای آن بگویید ، به طور مثال بپرسید چرا در جمع به من میگویی نخند و این باعث ناراحتی من میشود لطفا این کار را تکرار نکن چون باعث شده من تمایل کمتری برای آمدن به اینجا داشته باشم. در مقابل اگر رفتار شما انتقادی، قهر آلود یا منفعلانه باشد رفتارهای مادر ممکن است تشدید شود. در درجه بعدی به علتهای احتمالی مادر فکر کنید و ببینید آیا رفتارهای مادر با توجه به اینکه اخیرا اینطور شده به دلیل خشم حل نشده از موضوع خاص، استرس یا مسله ی شخصی در خود ایشان میباشد ؟ شاید با پی بردن به دلایل پنهان رفتارهای مادر پذیرش این موارد برای شما راحت تر شود. در انتها خواندن کتاب "ارتباط بدون خشونت" نوشته‌ی مارشال روزنبرگ را به شما پیشنهاد میکنم. موفق باشید