با سلام ـ در هفته ۱۹ بارداری سونو آنومالی انجام دادم که حالت جنین بریچ مشاهده شده ـ آیا برای جنینم خطرناکه؟ مشکلی در این موقعیت براش پیش نمیاد؟! تعیین جنسیت در این حالت ممکنه اشتباه نشون بده؟!

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
ذکر وضعیت بریچ یعنی،در آن لحظه جنین با پا یا بهتر بگوئیم با باسن در لگن بوده است.و تا هفته ۳۶ بارداری آنقدر حرکت جنین و تغییر وضعیتش زیاد است که مهم نیست ولی معمولا از ۳۶ هفته بعد اکثر جنین ها با سر وارد لگن می شوند.بنابراین این وضعیت تهدیدی برای جنین نیست.
در این سن بارداری اکثریت قریب به اتفاق هر جنسیتی که در سونو دیده شود ،صحیح است.