سلام خدا قوت

من هفته 26 هستم. چند روزه معدم ترش میکنه.چیز ترش یا شیرین فرق نمیکنه هرچی میخورم ترش میکنم.اما از دیروز خیلی حالم بدتر شده از بعد شام تا دم صبح عذاب کشیدم که دم صبح گلاب به روتون بالا آوردم، یکمی بهتر شدم اما نه کاملا.دوباره خواستم صبحانه بخورم حالم بد شد و لقمه تو حلقم گیر کرده و پایین نمیره. هم گرسنمه هم چیزی از گلوم پایین نمیره.چیکار کنم آروم شم؟

خداروشکر تا الانم هیچ مشکلی نداشتم. ورمم نکردم.

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام هر صبح ناشتا از قرص امی پرازول استفاده کنید و هنگام خواب زیر سرتان بلند باشد و یک ساعت بعد از غذا خوردن دراز نکشید.