مطرح کردن خیانت

سلام خسته نباشيد

من يک دوست صميمی و قديمی دارم كه در حال حاضر سی سال سن داره

مدتی پيش خانم متاهل و بچه دار و جوانی رو برای كار خدماتی فرستادم منزلشون

اما متاسفانه از طرف اين خانم مطلع شدم شوهرم دوستم به ايشون نظر داشته بهش پيشنهاد رابطه داده هم بهش پيام ميده من خودم ديدم پيام هارو تا باور كردم

در ظاهر هر دو خيلی زندگی خوب و عاشقانه ای دارن اما اين مرد گويا خطاكار هست و من از وقتی فهميدم خيلی بهم ريختم

به اون خانم هم اعتماد دارم چون منزل خودم هم كه شوهر و بچه دارم مياد و ديدم در پيام ها مدام اين مرد رو به زندگی با زنش سوق ميداده و بعضا پيام هارو جواب نداده پرخاش كرده و در كل رد كرده اين آقارو

حالا كمكم كنين از طرفی عذاب وجدان دارم ميگم بهش بگم حواسش جمع بشه يا هركاری ميخواد بكنه بره پيش مشاور

از طرفی ميگم از من ناراحت نشه دوستيمون خراب شه

ولی ميگم بهش بگم شايد شوهرش خيلی وقته اين كارو ميكنه

ضمنا دوست منم دختر خيلی ساده ايه در كل

خيلی خوش بين و...

بهش غير مستقيم گفتم تازگی چقدر خيانت زياد شده و...

گفت آره خيلی خداروشكر مردای ما اهل اين چيزها نيستن

خيلي ناراحتشم تو رو خدا بگيد چيكار كنم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٨ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیزم متوجه هستم که خیلی نگران و مستاصل هستید. مسئله این جاست که درباره این موضوع باید جوانب بیشتری بررسی شود. به همین دلیل توصیه میکنم که عجله نکنید و لطفا از یک مشاوره حضوری کمک بگیرید. به هر حال هر تصمیمی که بگیرید چه به دوستتان اطلاع دهید و یا موضوع را مسکوت نگه دارید پیامد هایی دارد. میتوانید لیستی از پیامد های هر تصمیم گیری برای خود تهیه بفرمایید و ببینید که کدام یک از این انتخاب ها پیامد های کمتری را در پی دارد  و انرا انتخاب بفرمایید.  اما قبل از تصمیم نهایی با یک مشاور زبده مشورت نمایید. موفق باشید.