مذهبی شدن همسر

با سلام . همسر بنده فردی معتقد هستن و 30 سالشونه  ولی عبادتهاش در حد نماز و روزه هست نمازشم سریع میخونه میاد بیرون مثلا وقتی دارم برنامه مذهبی می بینم ایشان تمایل دارن اخبار ببینن یا برن تو گوشیشون. خودشون میگن قبلا حتی نماز شب میخوند ولی ماشین که خریده عصرا که تعطیل بوده مسافر کشی میکرده و وقتش پر بوده و خسته میشده برای نماز شب و قرآن و اینا. کم کم ترک کرده من خیلی دوست دارم بیشتر سمت این موارد بره چکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
اینکه ایشان نماز می‌خوانند و تعهد دارند و مقید هستند کافی است. الزام به مستحبات خوب است اما ضروری نیست. شاید ایشان توان نداشته باشد بیش ازین انجام دهد. اصرار و اجبار باعث آزردگی می‌شود.
شما سعی کنید خودتان مقید به انجام واجبات و مستحبات باشید، به رفتارهای ایشان حساس نباشید.
ان شاءالله بهتر خواهد شد.