علاقه همسر به رقص

سلام . همسرمن به رقص خیلی علاقه داره هر وقت من گوشی تو دستش دیدم،دیدم که داره رقص دخترارو نگاه میکنه و این موضوع منو خیلی آزار میده چون من خودم خیلی کم رقص بلدم و تا حالا به خاطر خجالت از بلد نبودن جلوش نرقصیدم.من باید چیکارکنم ؟خیلی ناراحتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه وار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم

از خودتون بپرسید اینکه شما خیلی کم رقص بلد هستید، دلیل مناسبی هست برای اینکه همسرتون به رقص علاقه نداشته باشن؟ و ببینید این نوع نگرش، چقدر تا به حال در رابطه‌ی شما با اطرافیان‌تون وجود داشته؟ این نوع نگاه که چون من بلد نیستم یا خوشم نمیاد و دوست ندارم، پس دیگران هم لازم هست مطابق میل و نظر من رفتار کنند...

نوع نگاه و تفکر ما تعیین می‌کنه که چه احساساتی رو تجربه کنیم. وقتی شما بپذیرید که علایق همسر شما می‌تونه متفاوت با علایق شما باشه، دیگه ناراحتی و رنج رو تجربه نمی‌کنید.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون