کم تحرکی اسپرم

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 157 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام زنده و پیروز باشید. تعداد اسپرم همسرم 68 ملیون ولی تحرک گرید a=7 و تحرک گرید b=29 درصد به نظر شما این کم تحرکی درمان داره؟ و ما بچه دار میشیم؟و اینکه آیا رگهای پاش واریسی و متورم شده تو اسپرم و حرکت اسپرم و بچه دار نشدنمون تاثیر داشته؟ الان 2 ساله اقدامم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل مهندس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
کم تحرکی خفیف دارند.
واریسی شدن رگ های پا تاثیری در عملکرد اسپرم ندارد ولی در صورتی که واریسی شدن عروق بیضه دارند، با جراحی وضعیت حرکتی اسپرمها ، بهبود میابد.
لازم است یک نوبت جهت معاینه بیضه ها مراجعه کنند‌.

تجربه شما

قرص q10 میتونه مصرف کنه کسی میشناسم سه قوطی مصرف کرد خوب شد تجویز اورولوژ بود