دختر من ۶ روزشه و دیروز خالم نوک سینه هاشو فشار داد تا مقدار کمی چربی بیرون زد و هیچ کسم شاکی نشد و به اعتزاض منم توجهی نکردن همه گفتن باید نوک سینه نوزاد دختر رو فشار داد تا عفونت بیاد بیرونو از سینه اش به دور باشه. اما حالا که توجه میکنم میبینم سینه های نوزادم نوک نداره خیلی نگران شدم آیا امکان داره با فشار دادن نوک سینه دخترم آسیب دیده باشه و کنده شده باشه؟ ترسیدم در آینده مشکلی براش پیش بیاد و نوک سینه هاش رو از دست داده باشه آیا امکانش هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
اگر با فشار دادن آسیبی به پوست وارد شده باشد تغییر ظاهری ایجاد می شود مثلا تغییر رنگ و کبود شدن، متورم شدن و...
نگران نباشید ولی بطور کلی فشار دادن نوک سینه کودک کار درستی نیست.