احساس افسردگی پسر 12 ساله

با سلام‌ و خسته نباشید خدمت شما
پسر من ۱۲ سالش هست مشکلی که دارم باهاش اینه که اصلا برای هیچی ارزش قائل نیست اصلا متوجه ارزش پول نمیشه تا پول گیرش میاد به راحتی خرجش میکنه بدون فکر،یا اینکه پایین گوشیش یکم شکسته بود دیدم کلا کنده شده بهش کفتم این چرا اینطوری شده میگه وقتی میگرفتم دستم دستم رو اذیت میکرد کندمش خیلی ناراحتم اصلا نمیدونم چیکار کنم که برای وسایلی که به سختی میشه تهیه کرد ارزش قائل بشه و درست نگهداری کنه به شدت شلخته هست ، خیلی هم ریلکس و بیخیال یعنی یک حرفی رو چند بار باید تکرار کنم تا اینکه جیغ بزنم تا جواب بده خیلی هم بچه ساده و بی شیله پیله ای هست اصلا سیاست نداره به خدا دارم دیوونه میشم از دستش لطفا منو راهنمایی کنید گاهی فکر میکنم شاید افسردگی گرفته خیلی میترسم اصلا دوست نداره بره بیرون همش تو خونست و‌ پای تلویزیون جوری که برای تلویزیون قفل گذاشتم . چیکار کنم راهنمایی کنید لطفا به کتاب خوندن خیلی علاقه داره براش هم خیلی میخرم ولی نمیدونم کار درستی میکنم یا نه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.با توجه به توضیحاتی که دادید من احساسم بر این هست که روش تربیتی والدین درست نبوده و باعث شده فرزند شما پرتوقع بار بیاد.درضمن.اگر شما والدین منطقی و مقتدری بودید لازم نبود با جیغ زدن شما کارهایش را انجام بده.اگر مقتدر بودید یاد میگرفت اگر کارهایش را بخوبی انجام بده چه واکنش مثبتی از طرف شما دریافت میکنه و اگه هم انجام نده چه عقوبتی در پی خواهد داشت.این نیاز به داد و جیغ نیست.نیاز به اقتدار منطقیست.باز هم بنظر میرسه اینقدر مسوولیت کارهاش را به عهده گرفتید و اینقدر استرس برای وظایفش داشتید که خودش احساس مسوولیتی نمیکنه و استرسی برای کارهایش ندارد.از طرف دیگر به نظر میاد برنامه پرباری از بچگی برایش نداشتید و برای اجرای این برنامه ها مثل ورزش و کلاسهای هنری مقتدر نبودید.در این سن پسر شما تنبلی را به فعالیت و تلاش ترجیح میده.به هر سو پیشنهاد میدم برای تغییر روش تربیتی به مشاور کودک و نوجوان مراجعه کنید