سلام وقتتون بخیر

توروخدا کمکم کنید چند ماهه خونریزی دارم دکتر هم رفتم ولی فایده نداشته خسته شدم بین پریودهایم یا لکه بینی دارم یا خونریزی اصلا خوب نمیشم پیش یه دکتر رفتم گفت باید کورتاژ کنی سونو واژینال انجام دادم گفت مشکلی نداری نیاز به کورتاژ نیست منم انجام ندادم، پیش دکتر دیگه ای رفتم اونم واسم سونو نوشته هنوز بهش نشون ندادم ولی تو سونو برام مشکل خاصی نوشته نشده بود

نمیدونم چم شده توروخدا کمکم کنید اگه میشه راهنماییم کنید  بگید چیکار کنم چطوری درمان بشم

افسردگی گرفتم بخدا

آخه من چم شده

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم
در حین خونریزی میتوانید هر 8 ساعت کپسول مفنامیک اسید مصرف کنید
توصیه میکنم آزمایش هورمونی انجام دهید ممکن هست که هورمونهاتون بهم ریخته باشند.