من ۳ ساله ازدواج کردم و شوهرم همیشه بخاطر خانوادش ناراحتم میکنه حالا هم که باردارم ۶ ماهه همش گریه میکنم بخاطر حرف اونا باهام دعوا میکنه نمیتونه هیچی بهشون بگه و منم وقتی جوابشونو میدم عصبانی میشه نمیدونم چیکار کنم بخاطر بچم خیلی نارحتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز شما در شرایطی هستید که استرس برای شما خوب نیست . به نظر من سعی کنید کمتر رفت و آمد داشته باشید و هر چیزی که به شما  گفته می شود توجه نکنید و بگذارید این ایام به خوبی تمام شود . و این را بدانید که خانواده شوهرتان را نمی توانید تغییر دهید ولی سعی کنید به خاطر آنها زندگی را به خودتان و همسرتان تلخ نکنید .
موفق باشید .