گردن گرفتن نوزاد

سلام..من پسرم 30 تیردنیا اومده الان 3 ماه و17 روزشه گردنش کاملا سفت نشده یعنی زمانی که دمر میخوابه چندثانیه گردنشو بالا نگه میداره و بعد میندازه و دوباره این کارو تکرار میکنه خیلی نگرانم اگه میشه راهنمایی کنید..درضمن پا میگیرد خنده اجتماعی میزند و تعقیب بینایی هم دارد..و 34 هفته دنیا آمده .ممنونم از پاسخ دهیتون.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

با سلام خدمت شما والد گرامی
با توجه به اینکه کودک شما یک ماه زودتر به دنیا آمده است تمام مراحل رشدی را باید یک ماه بیشتر به او فرصت بدهیم.
پس کودک شما در حال حاضر از لحاظ رشدی یک کودک دو ماهه است و به نظر می‌رسد همین میزان از گردن گرفتن برای او در این سن کافی باشد.
اگر تا دوماه آینده کنترل گردن کامل نشد باز پیام بدهید تا راهنماییتون کنم.
با احترام.