قد و وزن كودک

سلام خسته نباشيد

من دوقلو دارم  يک دختر و يک پسر كه الان دوسال و چهارماهه هستند

قد پسرم ٨٨ و وزنش هنوز دوازه نشده

دخترم هم قدش ٨٦ و وزنش هم هنوز دوازده كيلو نشده

خيلی نگرانم چون قد خودم كوتاهه

متاسفانه كم خونی دارن و دكتر براشون فوليک اسيد و آهن  تجويز كردن

نميدونم تغذيشون چطور بايد باشه

بمن گفتن كه شير زياد بايد بخوره  و مواد نگهدارنده نبايد داشته باشه

ولي من در جايی زندگی ميكنم كه شير پاستوريزه هستش و مواد نگهدارنده داره نميدونم بهشون بدم يا نه

لطفا راهنماييم كنيد

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

با رفع کم خونی اشتهای کودکتون بهتر خواهد شد. در مورد شیر هم نگرانی از بابت مصرف شیر پاستوریزه نداشته باشید .. با خیال راحت مصرف کنید