بوی بد دهان

60 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. شوهرم خیلی دهانش بو  مید ه. درحدی که مسواک زدن وحتی باغذاخوردن رفع نمیشه. تا الان دکتر نرفته. به نظرتون چکارکنم؟ شدید میده درحدی که کسی نمیتونه باش هم صحبت بشه

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام.
متاسفانه این مشکل بسیاری افراد هست ولی برای رفعش باید پیگیری انجام بشه.اول ویزیت دندانپزشک و بعد در صورت عدم رفع ویزیت متخصص گوش و حلق و بینی و متخصص گوارش.
بوی بد دهان علل متفاوتی داره.

تجربه شما

سلام. جرم گیری کردم ولی فایده نداره. حس میکنم سینوس هام عفونت داره. بینیم خیلی پر میشه. گلوم چرکین