حضانت فرزندم را میخواهم

سلام،من یک فرزند پسر چهارده ماهه دارم،باهمسرم اختلاف دارم، همینکه اسم جدایی میارم شوهرم تهدیدم میکنه که پسرم رو ازت میگیرم!میخوام بدونم آیا میتونه همچین کاری کنه؟پسرم شیرمیخوره،بدون من چه کنه!؟شوهرم میگه چون من بیکارم دادگاه حضانت پسرم روبه اون میده،آیا درسته؟من چطور میتونم حضانت پسرم روبگیرم؟بدون پسرم میمیرم،لطفا سریع جوابم روبدید تا بتونم تصمیم بگیرم چیکارکنم باشوهر رفیقبازم.

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

سلام
اصلا جای نگرانی نیست ، طبق قانون حضانت فرزند مشترک تا 7 سال با مادر می باشد و در صورت حدوث اختلاف می توانید دادخواست حضانت و دستور موقت را تقدیم محاکم خانواده دهید

موفق باشید