افزایش وزن برای بارداری

قد 162 وزن 48، 28 ساله قصد بارداری دارم، با توجه به کمبود وزن برای افزایش وزن کدوم یکی از پودرهای انترامیل استاندارد و گین آپ توصیه می کنید؟

آیا این دو پودر ضرر نداره، هورمونی نباشه.

در ضمن من چکاپ کامل پزشکی رفتم مشکلی نبود و یک ساله مکمل های ویتامین هموویت و بیوتین و ب12 و فولیک اسید مصرف میکنم. اما افزایش اشتها و وزن ندارم. یک مدت هم زینک پلاس برای افزایش اشتها مصرف کردم که نتیجه نداد.

ممنون از راهنمایی شما

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

با مصرف هیچ مکمل یا دارویی برای چاقی یا لاغری موافق نیستم.

نیازبه رژیم درست غذایی زیر نظر مشاور تغذیه خوب و ورزش جهت بهبود متابولیسم دارید و با این دو قطعا وزن خواهید گرفت