سلام كمكم كنيد خسته شدم از اين سيستم شوهرم امروز اگه سر هر نوع موضوعی مهم و غير مهم دعوا كنيم اولاً كه هميشه ادعا ميكنه من مقصرم و هيچوقت زير بار نميره دوماً تا دو هفته شايدم بيشتر منتظر فرصت كه تلافی كنه به روش های مختلف مثلا واسه رابطه جنسی جلو نمی یاد منم برم پسم ميزنه. يا مثلا نظرشو ازش بپرسم ميگه من نميدونم يا مثلا بگم به نظرت چيه ميگه من خر كی هستم من چيكارم و... و همش خودشو ميگيره واسم پیامو سر بالا جواب ميده هر چی ميگم به تمسخر ميگيره تا مطمئن نشه كامل حالمو نگرفته تموم نميكنه رفتارشو تازه بهش ميگم نكن ببخشيد من دارم اذيت ميشم نكن يا ميگه همينه كه هست يا خودشو به اون راه ميزنه و ميگه چيكار كردم خيلی هم عاديم هميشه همينطورم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٣ جنسیت زن شغل دانشجو ارشد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
با این اطلاعات کم نمیتونم خیلی کمک کنم ‌.خیلی تاریخچه ارتباطی شما مهم هست از نوع ازدواج تا ویژگی های خانوادگی ایشون و شما .پیشنهاد میکنم رابطه خودتون رو درست کنید و راه حل مشکلات خودتون رو تغییر بدهید

تجربه شما

سلام و وقت بخیر

با توجه به حرفهایی که فرمودین میشه گفت بخشی از رفتارهای همسرتون یادگیری هست که سخت تغییر میکنه .بهترین کار اینه که مقایسه نکنید خانواده خودتون ؛بپذیرید خانواده ایشون متفاوت هستند و شما با توجه به موقعیت قرار گیری در این خانواده سعی کنید با آداب این خانواده رفتار کنید تا باعث تنش در ارتباط شما نشن .

ما در روانشناسی مبحثی داریم با این عنوان که مسئولیت شما چیه و چقدر هست و به جای تلاش برای تغییر طرف مقابل سعی میکنیم خودمون رو با شرایط وفق بدیم .موفق باشید  و این رو بدونید تلاش برای تغییر همسرتون یا راجع ویژگی های بد خانواده گفتن فقط رابطه شما رو خراب میکند

دكتر ما با هم ٤ سال دوست بوديم و شيراز دانشجو بوديم از شهر خودمون که از شيراز دوره ميرفتيم شيراز...اونجا با هم تو يک خونه كه واسه شوهرم بود زندگی ميكرديم ولی رابطه جنسی كامل نداشتيم هيچوقت درسمون که تموم شد اومديم شهرمون من اونقدر اصرار كردم كه به زور راضی شد ازدواج كنيم و تقريبا خيلی راضی نبود دليلشم بی كاری و سر بازی نرفتنش بود كه البته وضع ماليشون خوبه و كنار پدرش كه شغل آزاد داره مشغوله و منظورش كار دولتی و اينا بود....خلاصه ما عيد ٩٦ نامزد شديم و عيد ٩٧ عقد كرديم و قراره اسفند عروسی بگيريم... شوهرم منو خيلی دوست داره هر كاری واسم كرده بيشترينش اين بوده كه تمام مدت شيراز  و الان و كمک خرجم بوده تا حالا چندبن بار دعواهای بد كه به فحش و فحش كاری كشيده داشتيم ولی باز اون پيش قدم شده ولی نه كه عذر خواهی كنه مسيج داده مثلا عادي و روزمره منم كشش ندادم و آشتی كرديم اما اون بعد از چند روز اونطوری كه گفتم شروع به تلافی كرده،...خاانواده هامون خيلی متفاوتن من پدر مادرم فرهنگين هردو و رابطه عاشقانه و خوبی دارن با هم و تصميمای زندگي رو با هم ميگيرن ولی خانواده اون اصلا اينطوری نيستن پدرش حرف اول و آخر و ميزنه و مادرش همش تو خونه مثل كارگر جلوشون كار ميكنه و كلا زيادم با هم حرف نميزنن  خيلی مرد سالاريه شوهرم ٤ تا برادرن ١ خواهر كه خواهرش ازدواج كرده ولی همش خونه پدر شوهرمه و برادر بزرگشم تازه ازدواج كرده و دو تا از شوهرم كوچيكتر و مجردن شوهرم ٢٥ سالشه و من ٢٣....خواهر و مادرش خيلی تو زندگيمون دخالت ميكنن هر جا كه بخوايم بريم مسافرت زور ميزنن باهامون بيان يا من هر لباسی ميپوشم دخالت ميكنن ميگن لختيه يا چه ميدونم دخترونه نيست و ...مثلا تو روضه ايی كه همه زن بودن من دامن پوشيدم تا سر زانوم تا دو ماه شوهرمو انداختن به جونم كه چرا جوراب نپوشيدم! در كل خواهر و مادرش ميگن هر كاری ما كرديم تو زندگيمون بكن هر كاری نكرديم تو حق نداری بكنی! منم جرأت ندارم به شوهرم گله كنم چون باهام دعوا ميكنه و ميگه شوخی كردن😒يک بار نبايد به شوخی ازم تعريف كنن همش بايد ايراد بگيرن😒من بينيم كوچيكه واقعا هيچ مشكلی نداره همش يقمو ميگيرن ميگن عملش كن😐داداشاشم خيلی بيشعورن اصلا با آدم حرف نميزنن درست حسابی...خلاصه اينن😣حالا اينا به كنار بگين من با اون سيستم تلافی جويانه شوهرم چيكار كنم؟