سلام. پسرم از بچگی دستش همش به گوششه . بعضی وقتا گوشش قرمز میشه و اطرافش دونه ریز قرمز میزنه. همش با ناخنش گوششو زخم میکنه.دکتر بردم پماد هیدروکورتیزن داده ولی فایده نداره، چیکار کنیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود برشما. اولا "درد" احساس درونیست نه بیرونی. کسب جز خود فرد ننیتواند متوجه دردش شود. ثانیا دست زدن به گوش و چشم و بینی و دهان در شیرخواران امری طبیعیست و تا دو سالگی رایج میباشد و بیشتر نشانه تحریک و خارش میتواند باشد تا درد. ثالثا ترشحات زرد تا قهوه ای و قرمز در گوشها ، با قوام کرم مانند، واکس گوش لقب دارند یا همان جرم گوشها و نیاز به هیچ اقدامی ندارند(مگر در موارد حجیم که با پنبه نیمه مرطوب یا چرب، پس از استحمام تمیز میکنیم).