سرد شدن همسرم بعد از تولد فرزند

سلام من و همسرم ۵ ساله که ازدواج کردیم و یک پسر ۱۰ ماهه دارم از اواخر بارداریم تا الان شوهرم نسبت به من خیلی سرد شده و همش به بچه توجه داره و احساس میکنم تمام محبتش سمت پسرمونه کلا هر کاری میکنم من به چشمش نمی یام از لحاظ جنسی هم خیلی سرد شده اصلا میلی نداره من دارم عذاب میکشم چند دفعه هم با هم صحبت کردیم ولی فایده ای نداره به نظرتون چیکار کنم؟دیگه اصلا امیدی ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام و احترام. دوست عزیز اطلاعاتی که دادید کافی نیست. لطفا بفرمایید اتفاقی افتاد که بواسطه آن همسرتان با شما سرد شدند؟ وقتی با ایشان صحبت کردید علت را جویا شدید؟ اگر جویا شدید همسرتان چه جوابی دادند؟ دلیلی دارید برای اینکه ایشان با شما سرد شدند؟ یا اینکه امکان داره کمی حساس شده باشید؟