علاقه کودک به سیگار کشیدن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 94 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید

پسر چهارساله ای دارم که بیش فعاله و دارو مصرف میکنه. و برخلاف بچه های بیش فعالی که تو مطب روانشناسش دیدم فوق العاده مودب و فهمیده و مهربونه.

مشکلی که دارم اینه که توجه زیادی به سیگار نشون میده  و حتی چند روز پیش بعد از دیدن فیلمی که چند نفر توش سیگار کشیده بودن رفت یک تیکه ساقه خشک شده گلپر رو از روی اجاق گاز برداشت و شروع کرد به سیگار کشیدن و به نهی ما هم اهمیت نمیداد. من نمیدونستم چه برخوردی درسته و مونده بودم. همسرم چند بار گفت نکن و بعد عصبانی شد و سرش داد کشید که این کار زشته اومدی تو روی من داری این اداها و در میاری؟ و اونو از دستش کشید و هلش داد سمت اتاق.

راستش همسرم به دو دلیل اینکارو کرد

یکی اینکه خودش خیلی احترام پدرشو از بچگی نگه داشته و هضم این رفتارها براش سخته

و دوم اینکه خیلی هول شده بود و ترسیده بود

البته من بعدا رفتم خیلی ریلکس در مورد سیگار با پسرم صحبت کردم و از مضراتش گفتم و خودش بقیه چوبی که دستش بود رو داد بهم.

اما نمیدونم کدوم رفتار درسته

باید بترسه از ما؟ باید کار وحشتناکی قلمداد کنیم؟ باید بیخیال برخورد کنیم؟

اگه جسور بشه با رفتار ملایم ما چی؟

لطفا راهنماییم کنین دقیقا باید چی بگم و چجوری برخورد کنم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام دوست عزیز. درود بر شما.

این کار پسر شما کاملا طبیعی است و نشانه لجبازی یا گرایش به سیگار نیست. فقط تقلید و کنجکاوی کودکانه است او در حال کشف کردن است. در این مواقع برخورد بدی با او نداشته باشید چون توجه او را بیشتر به سمت این موضوع جلب میکنید. در هنگام بازی و در کمال آرامش در حد فهم کودک از مضرات سیگار برایش بگویید. کتاب های داستانی در این حوزه از انتشارات بنفشه هم میتواند در این توضیحات موثر باشند.

موفق و شاد باشید

تجربه شما

بی نهایت سپاسگذارم