سلام.سی هفت ساله .شش سال متاهلم.شهرستان کوچکی زندگی میکنم.فرزند چهارماهه ای دارم. به بچه ام وابستگی دارم .بین من و همسرم رابطه مثبتی نیست.از ازدواجم همیشه پشیمانم.ازدواج دومم هست انتخاب اشتباهی که از اول مشخص بود.همسرم در ضمن دست بزن داره. نمیدانم استعفا از کارم بدم پشیمان میشوم یا خیر؟ سیزده سال سابقه کار دارم در کارم پیشرفت نکردم یعنی پله بالاتر نرفتم. الان همسرم به علت دعوا در محل کار اخراج هست و چند ماهه در منزل هست . کمتر از دو ماهه دیگه باید کار باشم چکار کنم؟در ضمن کسی نیست بذای نگهداری فرزندم.استرس اضطراب همیشگی ام بیشتر شده .قبل هم برای افسردگی ام دارو مصرف میکردم دیگه دکتر نمیرم.
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز شما یک فرزند 4ماهه دارید که نیاز به نگهداری وتوجه والدین دارد. بهتر است سعی کنید تغییراتی در روابطتان با همسرتان ایجاد کنید و ریشه مشکلاتتان را شناسایی و در جهت رفع آن اقدام کنید بنظر همسر شما فردی عصبی وپرخاشگر هستند(دست بزن داشتند ودعوا در محل کار) سعی کنید در هنگام عصبانیت با ایشان بحث نکنید وشرایطی که ایشان را عصبانی میکند را محدود کنید اگر میتوانید چند ماه مرخصی بگیرید تا بتوانید از فرزندتان مراقبت کنید . دلیل اینکه میخواهید استعفا بدهید را نگفتید لکن با توجه به شرایط شما بهتر است حداقل از نظر مالی مستقل باشید مگر اینکه برای بعد از استعفا دادنتان برنامه خاصی داشته باشید وگر نه بیکاری شما را بیشتر افسرده خواهد کرد سعی کنید این رابطه مثبتی که فرمودید وجود ندارد را خودتان ایجاد کنیدو اجازه ندهید فاصله بینتان بیشتر از این شود با همسرتان صحبت کنید و خواسته هاشون رو بشنوید وانتظاراتتان را هم بگویید توجه داشته باشید که حالات روحی وروانی شما تاثیر مستقیمی بر کودک شما خواهد داشت .اگر براتون امکان داره از مشاوره کمک بگیرید سعی کنید در طول روز حداقل یک ساعت را به ورزش اختصاص دهید موفق باشید