ارضا نشدن و خودارضایی

سلام خسته نباشید

من 22 سالمه و متاهل هستم یک ساله که ازدواج کردم و اصلا به ارگاسم نرسیدم

همسرم خیلی تلاش میکنه که من تحریک بشم من خیس هم زیاد میشم ولی اصلا به ارضا شدن تا حالا نرسیدم

اینم بگم که من قبل ازدواج حدود دو سال خود ارضایی داشتم😔

لطفا راهنماییم کنید. همه میگن با کلیتوریس ارضا میشن حتما ولی من اصلا حس میکنم ندارمش وگرنه ارضا میشدم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام
- خود ارضایی ربطی به ارضا شدن یا نشدن ندارد
- لطفا موارد زیر را انجام دهید:
1- خونسرد باشید و اضطراب را کنار بذارید. بسیاری از بانوان در سالهای اول رابطه جنسی ارگاسم نمی شوند. ارگاسم  در بانوان یادگرفتنی است.
2- پوزیشنی را انتخاب کنید که شما بر روی همسرتان قرار بگیرید
3- در حین رابطه جنسی تمرکز داشته باشید.
4- به جای تمرکز بر ارگاسم شدن، به لذتی که از رابطه جنسی می برید تمرکز کنید و لذت ببرید خواهید دید که ارگاسم خواهد آمد
5- تحریک کلیتوریس شما با دستان همسر زمانی که شما در روی ایشان قرار گرفتید به رسیدن به ارگاسم شما کمک خواهد کرد.

اگر با انجام موارد فوق تا سال آینده ارگاسم را تجربه نکردید در آن صورت به همراه همسرتان برای درمان سکس تراپی مراجعه کنید

موفق باشید