با سلام و خسته نباشید

من کلیه راستم یه شن ۲ میلی متری داره کارکرد و سایزش درسته ولی تو سونوگرافی گفتن کلیه چپ همه چیزش خوبه

الان مشکل من اینه که کلیه چپم بیشتر درد داره تو ادرارم هم تقریبا نصف اوقات خون هست خیلی کم بعضی اوقات یک سوزش خفیف هم موقع ادرار دارم

جدیدا حدود یه ماهی هست که زیر دلم درد میگیره و ول میکنه با یه حالت تهوع کم

میتونید لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
وجود شن ریز در کلیه ها ، میتواند توجیه کننده خون در ادرار باشد.
با توجه به اینکه کلیه چپ در سونوگرافی سالم گزارش شده است، درد پهلوی چپتان ناشی از اسپاسم عضلات کمر و ستون فقرات است.
لازم است آزمایش کامل ادرار بدهید و با جواب مدارکتان ، جهت ویزیت مراجعه کنید.