ضعیف شدن حرکات جنین در هفته 27

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 87 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام من 26 هفته و سه روزم هست چند روزه حرکات جنین ضعیف و عمیق شده البته تعداد حرکات کم نشده و حداقل ده حرکت رو در ساعات فعالش داره اما شدت ضربه ها بسیار ضعیف شده آیا ممکنه آبش کم شده باشه؟ نحوه قرار گرفتن جنین در رحم اینکه پشت به مادر باشه یا رو به مادر روی شدت ضربات تاثیر داره؟

خواهش میکنم به این دو سوالم جواب بدید. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام
در این هفته ها اوج حرکت جنین رو داریم اینکه شما ضعیف تر احساس می کنید باید بررسی بشه ،بنظرم یک سونو درخواست بشه بهتره.

تجربه شما

سلام مجدد

با توجه به جواب بیوفیزیکال پرو فایل و مقدار مایع آمنیوتیک در حال حاضر جای نگرانی نیست .و توجه به پشت و جلوی جنین توسط مادر لزومی ندارد و نباید ذهن را با این مسئله پر کرد چون سبب نگرانی بی مورد می شود.تاکید میکنم با توجه به اطلاعات داده شده فعلا جای نگرانی نیست و ظاهرا همه چیز در حد این اطلاعات فعلا نرمال پیش می رود ولی در آینده را باید صبر کرد و منتظر پیشرفت بارداری شد.

سلام خانوم دکتر من رفتم بیمارستان نوار قلب گرفتن گفتن خوبه امروز هم سونو دادم میشه بگید جوابش خوبه یا نه؟

اگه خوبه پس چرا حرکاتش ضعیف شده؟

این جواب سونوإ:

Biophysical profile:

Respiraion:2(presence of at least 30 sof sustained fetal breathing movement)l

Movemevt:2(Three or more gross body movement)l

Tone:2(at least one episode of motion of motion of a limb from a position of flexion to extention and a rapid return to flexion)l

AF:2(A pocket of amniotic fluid that measures at least 2 cm in two perpendicular planes)l

Interpretation: No evidence of fetal asphyxia present

8/8

AFI:13 cm

خانوم دکتر موقع سونو جنین پشتش به خودم بود ممکنه ضرباتش به سمت داخل شکمم باشه و من مثل قبل احساسش نمیکنم؟