سلام خسته نباشید من نامزد هستم یک ماه دیگه عقدمه نامزدمو دوست دارم اونم همین جور همه کار هم واسم میکنه ولی متاسفانه یک چیزایی خیلی اتفاقی ازش میدونم چون آشنا هستیم اینکه قبلا یکی رو دوست داشته ولی خب از وقتی با من نامزد کرد ۱ سال بود رابطشون تمام شده بود من همش حساسیت داشتم سر این موضوع و چند بار بیخودی دعوا راه انداختم خیلی اذیت شدم حتی اشکشم در اوردم که قسم میخورد ۱ درصد هم بهش فکر نمیکنم و اون حتی بهم خیانت کرد و از وابستگی باهاش بودم و یک اشتباه بوده که بچه بودم همیشه هم بهم میگه چرا زودتر پیدات نکردم اما من انگار مریض شدم همش استرس دارم نمیخوام زندگیمو بخاطر این استرس بهم بریزم و آرامشو از خودمون بگیرم ولی دست خودمم نیست اینم بگم خودم تو گذشته خیلی کارا کردم ولی خب الان یک درصد هم به هیچی فکر نمیکنم ولی اینکه فکر کنم شوهرم اینجوره دیونم میکنه بعضی وقتا یک فکرایی میاد سراغم چیکار کنم😭

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی

همسر شما نیاز نیست در مورد رابطه قبلی توضیحی بده چون ایشون اون زمان هیج تعهدی به شما نداشته و این یک حس حسادت زنانه هست که شمارو آزار میده اما از شما سوالی دارم

آیا این رفتار شما و ایجاد دلخوری به رابطه شما و همسرتون کمکی می کنه؟

شما کمکی که به رابطه نمی کنید بلکه ناخودآگاه همسرتون رو به یاد اون فرد می اندازید و نمی گذارید فراموشی که یک سیر طبیعی دارد در همسرتون اتفاق بیفته و اون خاطرات رو ناخواسته زنده نگه می دارید

روشی که پیش گرفتید.همسرتون رو حفظ که نمی کنه بلکه دور و دلخور هم می کنه به شما پیشنهاد می کنم  به جای تمرکز بر روی یک رابطه تمام شده به فکر بهبود رابطه  خودتون  باشید