خیانت همسر و فراموش نکردن آن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 74 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام

من دو هفته قبل متوجه رابطه همسرم به شکل تماس تلفنی و پیامک با یکی از همکاران خانم متاهل شدم

خیلی حالم بد شده نمیدونم چیکار کنم یک بار معذرت خواهی کرد و من بخشیدمش ولی بعد مثل خوره سوالات تو ذهنم می اومد

ازش پرسیدم گفت این چندمین باره میپرسی . من حالم خوب نیست انقد در موردش حرف نزن ولی من که انتظار نداشتم حتی واسه توضیح اون اتفاق این برخورد و کنه ناراحت شدم و دعوامون شد که دو روز رفت خونه مادرش و دوباره دیروز برگشت

نمیتونم آروم باشم دارم دیوونه میشم

بهش گفتم انتقالی بگیر .نمیشه که بازم تو با اون یک جا کار کنی

گفت همینه که هست. من موقعیت کاریم اینجا خوبه و تغییرش نمیدم

تمام تماس ها و پیامک ها رو من فقط با پرینت تلفن دیدم

همه رو پاک کرده بود

ولی اون دو تا اولش که با ایمیل اداریش بود بهش گفته بود تو واسم خاصی . بهت احساس عجیبی دارم . حتی تاریخ تولدشو به خانومه دروغ گفته بود که سنشو نزدیک اون نشون بده.

خودش میگه من به اون گفته بودم که زنگ و اس ام اس دیگه نزنه. ولی هیچ مدرکی نداره

منم نمیتونم باور کنم

چون شوهرم راحت دروغ میگه

میترسم بمونم و دوباره به شکل بدتری بهم خیانت کنه

میتونستم برم به شوهر اون خانومه بگم و نابود بشن ولی بخاطر آبرو دخترم نگفتم

در ضمن در زمان حاملگیم هم با یک همکارش اس ام اس بازی کرده بود و میدونست من چقد زجر کشیدم اون بار ولی...

البته اون بار اصلا ابراز علاقه نکرده بود فقط شوخی و خنده بود ولی این دفعه...

به نظرتون چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل دکترا
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز✋🏻

ممنون از اينكه مارا انتخاب كرديد

درک ميكنم كه چنين شرايطی چقدر تلخ و آزار دهنده است .پيشنهاد ميكنم به جای اين موضوع تمركزتان را روی خود و رابطه تان بگذاريد ، به دنبال مقصر نگرديد اين كار سبب ميشود فقط وقت خود را تلف كنيد و در اصل ماجرا تغيير ايجاد نميكند .اگر رابطه ناموفقی داريم بايد فكر كنيم و ببينيم سهم خودمان در اين اتفاقات چقدر است ؟رابطه عاطفی و جنسی شما چگونه است ؟محاسن و معايب رابطه تون چيست ؟فكر ميكنيد سهم شما در اين مسئله چيست ؟چقدر شما مقصر هستيد ؟در اين اتفاقات هر كدوم از شما چه نقشی دارد ؟چه چيزی در رابطه تان كم است ؟و مشكل از كجاست ؟به اين سوالات خوب فكر كنيد.سعی كنيد تمام احساس خشم و ناراحتی كه نسبت به اين مسئله سخت داريد فراموش كنيد ،خواهيد ديد كه چقدر رها خواهيد شد ،درمورد اين مسئله با يک فرد مورد اعتماد (يک روانشناس)صحبت كنيد ،اين باعث ميشود راحت تر اين مسئله رو بپذيريد و بتوانيد تصميم بهتری برای زندگی و رابطه تان بگيريد .به خودتان فرصت بدهيد .افكار و احساسات خود را كه در اين زمان به شما دست ميدهد را روی كاغذ بنويسيد .با همسر خود بدون توهين و سرزنش و تحقير حرف بزنيد و از ناراحتی و دغدغه های ذهنی تان برايش بگوييد و اجازه دهيد ايشون هم حرف بزنند .زندگی زناشویی خوب با تو شروع می شود.ایجاد و حفظ یک رابطه خوب نیازمند وقت گذاشتن است. تغييرات بزرگ از تغييرات كوچک شروع مي شود.مهارت های ضروری برای زندگی زناشویی، آموختنی هستند. زندگی زناشویی رضایت بخش چه مهارت هایی می خواهد، می توانید مهارت های ایجاد رابطه مثبت و دلنشین را در خود ایجاد کنید.اگر علاقمندِ ساختن رابطه بهتر هستيد در اولين فرصت به روانشناس مراجعه نمایید...

                                شاد و موفق باشيد 🙏🏻🌷

تجربه شما

ممنونم از پاسخ شما

ما یه شب در مورد مشکلات رفتاری بین خودمون و انتظاراتمون صحبت کردیم

اما مشکل اینه که همسر من طلبکارانه کاری نمیکنه و میگه همینه که هست

اون چه کارهایی میتونه انجام بده که به فراموشی من کمک کنه؟

@ارامش_سردرگم

 سلام

دوست عزيز وقتی همسر شما كاری انجام نميدهند و "ميگويند همين كه هست ."چطور توقع داريد كه برای فراموش كردن اين مسئله به شما كمک كنند .بهتر است شما خودتان روی اين مسئله كار كنيد ،به خودتان كمک كنيد .پيشنهادم اين است كه حتما از يک مشاور حضوری كمک بگيريد

موفق باشيد 🙏🏻🌷