تفسیر تست پاپ اسمیر

123 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام

من ۳۵ سالمه و یک ساله ازدواج کردم و در جلوگیری هستیم (گاهی طبیعی گاهی کاندوم) مدتی هست من زیر دلم بصورت گه گاهی یه درد خیلی کم مثل پریود دارم که میگیره و ول میکنه با یه حالت تهوع خیلی کم میخواستم بدونم نشونه چیه؟

البته یه تست پاپ اسمیرم برای اطمینان دادم که دور اینایی که مینویسم هایلایت شده بود اگر ممکنه برام تفسیر کنید

Satisfactory for evaluation

Endocervical/transformation zone present

Negative for intraepithelial lesion or malignancy

Associated with inflammation"mild to moderate

Fungi consistent whit candida

با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام.

برای دردها باید معاینه و سونو انجام شود. و البته ممکن است علت دردها ناشی از مشکلات زنانه نباشد و مشکلات ادراری یا گوارشی باشد.

پاپ اسمیر شما عفونت قارچی گزارش کرده و سایر موارد آن نرمال هست

تجربه شما

خیلی ممنون از جوابتون خیالم راحت کردید