درمان چسبندگی بعد از ختنه

سلام

پسرم چهل روزگی ختنه شد چسبندگی پیدا کرد، بردم دکتر کشید جدا شد اما باز پیدا کرد دوباره به دکتر نشون دادم گفت تا دو سالگی معمولا خوب میشه چون جزئی بود

الان دو سالشه، سمت چپ فقط چسبندگی کمی داره اما وقتی آلتش سفت میشه و ایستاده کمی انگار چرخیده، منظورم خط  وسط زیر کلاهک به یک سمت کج شده (ببخشید انقد واضح گفتم)

خواستم بدونم مشکلی نداره؟ دوست ندارم بعدا خودش از اندامش ناراضی باشه.

دکتر واجب است ببرم؟ آخه می‌دونم بد قلقه نمیزاره معاینه بشه چه برسه دکتر دست بزنه.

کاش قابلیت ارسال عکس هم بود

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

چسبندگی بعد از ختنه( که در آن پوست بدنه آلت به سر آلت با همان حشفه میچسبد)، معمولا در بچه های دیده میشود که کمی چاق هستند یا چربی محل ریشه آلت( قسمت پوبیس) بیشتر از معمول است.

این چسبندگی ها را معمولا با کشیدن پوست از روی سر آلت باید جدا کرد و برای جلوگیری از چسبندگی مجدد، مرتبا باید ترشحات پنیری  که در محل ایجاد می‌شود تمیز و روی سر آلت را با وازلین چرب نگهدارید. وازلین باعث میشود که اگر پوست در مجاورت سر آلت هم قرارگیرد ، چسبندگی ایجاد نشود.

در مورد کجی که فرمودید بدون رویت نمیشه نظر داد.

من هم با شما موافقم که امکان ارسال عکس و حتی فیلم کمک زیادی در پاسخ دادن کامل به سوالات میکند.