سلام خسته نباشید من قرص ال دی مصرف میکنم برای جلوگیری از قاعدگی با نامزدم رابطه داشتم ومنی همسرم اطراف پای من ریخت و من احتمال میدم باعث باروری بشه ومن پس از یکساعت دوتا ال دی باز مصرف کردم و ۱۲ساعت بعد هم ۲ تا ال دی.آیا بازم احتمال باروری هست؟خیلی نگرانم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما  نیازی به مصرف قرص ال دی به صورت دوز اضافی نبوده به هر حال مصرف قرص ال دی را تا اتمام بسته آن ادامه دهید موفق باشید.

تجربه شما

خیلی ممنونم لطف کردین