سلام خسته نباشید ممنون ک راهنمایی میکنید. ببخشید من ۱۷ سالمه نزدیک یکساله با همسرم عروسی کردیم الان من باردار هستم و ۷ ماهم‌ هست . و چون شهری که زندگی میکنم متخصص زنان‌ نداره من مجبورم از کرج‌ بیام تهران دکتر. البته خودم‌ نمیام‌ پدرم منو با ماشین خودش میاره و میبره. و همسرم میگه من چون‌سرکار‌ میرم‌ نمیتونم ببرمت دکتر بهم‌ مرخصی نمیدن و راست هم‌ میگه. ولی وقتی من میام برم دکتر یک زنگ به من نمیزنه که چی شد دکتر رفتی ؟ اخلاقش تغییر میکنه من بارها بهش گفتم خودت منو ببر دکتر گفت نمیتونم. و وقتی میام دکتر تهران خونه مادرمم اونجاست و میمونم خونه مادرم و کارم تموم بشه سریع برمیگردم منزل خودم.. ولی شوهرم وقتی من میام اینجا اخلاقش عوض میشه اگه من زنگ نزنم ی زنگ به من نمیزنه وقتیم من زنگ میزنم سرد حرف میزنه و میگه چقدر زنگ میزنی زنگ نزن به من. حس میکنم کسی پیشش هست. اصلا به من اهمیت نمیده واقعا ازش خسته شدم بارها گفتم اخلاقتو عوض کن ولی شروع میکنه حرف زدن پشت خانواده من تو روخدا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
با توجه به اینکه حامله اید باید مراقب خودتون باشید چون تمام خلق و افکار و ناراحتی و استرس شما اثر میزاره روی جنین. و این رو به همسرتون بگید. چون بحث تربیت یک انسان و نسل هست.
با همسرتون خیلی نرم و مهربان بنشینید صحبت کنید هم او خواسته های خود را برای شما بگوید هم شما خواسته های خود را برایش بگویید و برای هم برطرف کنید و به نیازهای هم پاسخ دهید ببینید مشکل کجاست که مثل روزای اول آشنایی گرم و عاشق نیستید و دعوا می کنید و سعی کنید برطرف کنید.
عشق مثل شعله های آتش می ماند که مرتب باید هیزم و محبت آورد تا برجا بماند. اون کوچولو در شکمتان منشا عشق شماست. در حال حاضر فقط باهم صحبت کنید ..... و پی راه حل باشید.