لکه بینی بعد از نزدیکی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 30 بازدید 1 تبادل تجربه

دو ماهه ازدواج کردم بعد از بیشتر نزدیکی ها لکه میبینم و پریودمم نامنظم شده البته از شهری به شهر دیگه مرتب میرم میتونه دلیلش تغییر آب و هوا باشه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 39 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

بله تغییرات آب و هوایی روی پریود تاثیر گذار است اما اگر ادامه دار بود یعنی ماه آینده نیز این مشکل را داشتید باید به پزشک مراجعه نمایید تا علت مشکل شما بررسی شود موفق باشید.

تجربه شما

سلام حتما باید مراجعه حضوری داشته باشید برای معاینه زنان و پاپ اسمیر حتما بدهید