سلام

من چندماهه اقدامم آخرین پریود 2 مهر بود روزایی که حدس میزدم تخمک گذاریه اقدام شد.

حدود 3 هفته بعد از آخرین پریود دیروز لباس زیرم به اندازه یه سکه پونصد تومنی خونی شد.قطع شد

چندمدتیه تهوع، زیرشکمم درد،سینه هام بزرگتر و دردناک شده،کمردرد که هیچی دیوانه شدم و همش نفخ دارم و شکمم باد میکنه.

سه روز که عقب انداختم بی بی چک منفی شد یه ساعت بعد رفتم دستشویی دیدم یه هاله بسیار کمرنگ دیگه ظاهر شده دوروز بعد باز منفی شد با یه هاله کمرنگ

روز پریود یعنی سوم آبان یه درد شبیه روزای اول که پریود شروع میشه اومد سراغم یهو یه چی ریخت رفتم دستشویی هیچی نبود. امروز آزمایش بتا دادم گفت منفیه نوشته بود😭😭

اما هنوزم به شدت تهوع دارم

چرا هیچکس درد منو نمیفهمه چیکار کنم دکترم هم تا شنبه نیست

پهلوی چپم خیلی درد میکنه من 47 کیلو هستم و لاغر الآن چندروزیه پهلوهام بزرگ شده

باردارم؟ البته 10ماه پیش یه سقط بخاطر عدم تشکیل قلب داشتم کلا این مدت خیلی اذیت شدم من بچه میخوام

یعنی آزمایش خون اشتباه شده؟ یا من زود اقدام کردم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل کارشناس بیمه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما و منفی بودن آزمایش خون خیر احتمال بارداری وجود ندارد موفق باشید.