سلام روز بخیر پسرم 10 ماهشه از 6 ماهگی قطره آهن بهش میدم اما به سختی خیلی وقت خوردن اذیت میکنه. هر روشی امتحان کردم. چندبار فوت کرد از دهنش بیرون تمام دندوناش سیاه شده خواستم بدونم اگه قطع کنم ضرر داره.الان حدود دوهفته ندادم قطرش بخوره . جایگزین میتونم چی استفاده کنم براش؟ لطفا راهنمایم کنید. با تشکر

پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب

دوست عزیز نیاز است قطره آهن و یا شربت های حاوی آهن بخورد. بین دو وعده شیردهی و همراه آب میوه بدهید بعد از مصرف نیز دندان ها را تمیز کنید. می توانید از قطره های با طعم بهتر استفاده کنید البته با پزشک کودک مشورت کنید تا نوع و میزان مصرف مورد نیاز کودک تجویز کنند.