سلام خسته نباشید من یک ماهه زایمان کردم از وقتی دخترم تازه دنیا اومده فرزند ارشدم از من دوری میکنه حتی غذا هم نمیخوره تا اسم غذا میارم بلند میشه در رو باز میکنه و میره بالا خونه مادرشوهرم اونجام غذا نمیخوره شبها هم پیش مادرشوهرم میخوابه اصلا دوست نداره شب خونه خودمون باشه وقتایی که خونه خودمونه تاصبح چندبار از خواب پا میشه گریه میکنه جوری که باباش سرش داد میزنه تا ساکت بشه اما فایده نداره در طول روز اونقدر دندوناشو بهم فشار میده که شب ها هم  همش دندون قروچه میکنه یه چندسری وقتی از خواب پا شده دیده خواهرش بغلمه منو زده به مادرشوهرم گفته من میخوام دختر تو بشم تو مامان منی من چکار میتونم انجام بدم؟ من خودم 20 سال سن دارم و همسرم 24.

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
به سن دخترتان اشاره نکردید لکن اینطور بنظر میرسه که تفاوت سنی کمی با دخترتان دارند
شما باید قبل از به دنیا آمدن فرزندتون دخترتان را آماده پذیرش نوزاد میکردید
سعی کنید با دخترتان تنها باشید نوزادتان را گاهی به مادرشوهرتان بسپارید او فقط نیاز به شیر دادن دارد و تعویض پوشک با دخترتان فیلمهای نوزادی اورا ببینید توضیح دهید که اوهم کوچک بوده و چون ناتوان بوده شما کارهای اورا میکردید
از طرف نوزاد هدیه به او بخرید اطرافیان باید به او تبریک بگویند که خواهر شده است
خیلی اورا بغل کنید و ببوسید

تجربه شما

عزیزم من همه کارهایی که مشاور در جواب به شما گفتند برای پسرم که تازه خواهرش به دنیا اومده انجام دادم و خیلی موثر بوده.

الانم بهترین راه توجه و وقت گذاشتن با فرزند بزرگترتون هستش، باهاش بازی کنید، بهش بگید میخواید یه سری مسیولیت های خواهرش رو بهش بدید و ازش بخواید بهتون تو کارهاش کمک کنه، همش نگید، بهش دست نزن مواظب باش، گهگاهی نوزاد رو با کمک خودتون بغلش بدید. باهاش کارتون ببینید و از کودکی هاش براش تعریف کنید که چقدر کوچیک بودی، بهت شیر میدادم پوشکت رو عوض میکردم و هدیه خریدن هم از طرف نوزاد برای خواهرش خیلی کمک کننده هستش مخصوصا اگه چیزی باشه که دوست داشته باشه. ان شاالله مشکل حل بشه