دخترم دو ماه و سه روزشه همیشه سرشو طرف راست بدنش میچرخونه. مواقعی که خوابه سرشو بطرف چپ میذارم ولی طبق عادت برمیگرده طرف راست. سمت راست سرش صاف شده . آیا راهی هست سرش بحالت اولش برگرده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

والد گرامی سلام
در مورد نحوه قرارگیری سر نوزاد به یک سو و تغییر شکل جمجمه با یک فوق تخصص مغز و اعصاب کودک صحبت کنید.
لطفا زودتر اقدام کنید چون ممکن است ملاج کودکتان بسته شود و بعد از آن تغییر شکل جمجمه ممکن است نیاز به کلاه خود داشته باشد!
همچنین علت اینکه نوزادتان سرش را به سمت میچرخاند باید بررسی شود یا بهتر بگویم باید عضلات ناحیه گردن معاینه شود.
جای نگرانی زیادی نیست اما اگر ظاهر سر و جمجمه برایتان مهم است محض اطمینان این کار را انجام دهید.
با احترام