سلام من دو دوره هست از كيت تخمک گذاری استفاده ميكنم و يكسال هست تو اقدامم تو اين دو دوره، دوره اول ماه قبل خط دوم كيت كم رنگ شد ولی اين ماه پررنگ شد خيلی پررنگ قبل و بعدش هم اقدام داشتم به نظرتون اين ماه شانس بارداری دارم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
هر ماه ۱۵ درصد شانس بارداری دارید اگر قصد بارداری دارید بعد از پاکی یکشب در میان اقدام کنید. البته با توجه به انتظار یکساله بهتر است جهت بررسی های بیشتر به مراکز درمان ناباروری مراجعه کنید. روز خوش