جوش سرسیاه نوزاد ۴ ماهه

سلام و خسته نباشین نوزاد ۴ ماهه ای دارم که از بدو تولد جوش های چرکی داشته که الان کاملا از بین رفته ولی چدتا جوش سرسیاه ریز روی لپاش باقی مونده و هنوز از بین نرفته احساس میکنم بیشترم شده البته در حد ۷ ، ۸ دونه هستش و بیشتر روی لپشه. خواستم بدونم نیاز به درمان داره؟ پوستش خراب نشه؟ و علتش چی میتونه باشه؟ ممنون میشم کمکم کنین

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

در شیرخوار ۴ ماهه جوش سرسیاه کمی بعیده. حتما مراجعه به پزشک اطفال داشته باشید تا ویزیت شوید و از نزدیک این ضایعات رویت شود.

آکنه نوزادی داریم که مشخصات آن با توصیف شما متفاوت است.