اقدام به بارداری

 سلام و احترام خدمت کارشناس محترم  بنده یک سقط در هفته ششم به دلیل عدم رشد داشتم که البته لکه بینی قهوه ای  داشتم و من فکر می کردم بدلیل اینکه دندونامو درست کردم شده و بعد چهار ماه دوباره اقدام کردم  تو حین این  آزمایش  دادیم تعداد اسپرم و حرکت به شدت پایین بود که کارشناس محترم اسلامی بارداری به روش طبیعی نمیشه اما من با همون یک بار نزدیکی باردار شدم حالا  باید چیکار کنم و فقط یکبار لکه قهوه ای دیدم حالا باید چیکار کنم اینم سقط میشه باید برم سونوگرافی

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل مدرس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
سوالتان تکراری است اگر بارداریتان مسجل شده است و در حال حاضر لکه بینی دارید استراحت کنید، نزدیکی نکنید و اگر با استراحت بهتر نشدید جهت درمان دارویی با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش