بی دقتی و کند نویسی کودک

با سلام

من پسری هشت ساله دارم خطش در حد متوسط به بالاست اخلاقش عالی، مدرسه و همه اينو تاييد ميكنن

مشكلش اينه صورت سوال ها رو با دقت نميخونه معمولا ١٨ يا ١٩ ميشه كه غلطش ناشی از بی دقتی در خوندن سوال هست!

در املا يک كلمه رو صد بار بهش املا ميگم ولی بازم غلط مينويسه!

اما مشكل من فقط اينه كه:

معلمش ميگه انگار به درس اهميت نميده، سرشو تو كلاس هی گرم ميكنه حواسش پرته!

ولی درس رو ياد ميگيره تو كلاس!

فقط از نوشتن عقب ميفته به خاطر همين رفتارش و همين رفتار باعث شده تو خونه از ٣ شروع كنه ٧ خط مشق تا ٧ شب طول ميكشه

امروز صبح بعد از بيست دقيقه رفتم ديدم فقط يک پيراهن پوشيده ديرشم شده بود هی ميگفتم داری ميپوشی ميگفت آره!

نمیدونم از دستش چه كنم

اين بی دقتی و رفتاری كه انگار بی اهميت به همه چی می ترسم براش مشكل ايجاد كنه

واقعا مشكلش چيه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٦
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

با سلام دوست عزیز.
شما در صحبت هایتان تاکید بسیار بر بی دقتی و حواسپرتی داشتید. اما مساله، بیشتر عدم انگیزه و علاقه به نظر میرسد. اگر دقت ناکافی باشد نمرات در حد 18، 19 نخواهد بود. و مهم است شما و بخصوص معلم به جای فشار اوردن بر انجام تکالیف بتوانید در او انگیزه و علاقه ایجاد نمایید.
در مورد مثال لباس پوشیدن که مثال زدید نیز باز به همین شکل است. مهم است بکن نکن های خود را کاهش دهید و رفتارهای مثبت او را بسیار بیشتر مورد توجه قرار دهید.
اینکه گفتید صورت مساله را متوجه نمیشود یا دچار اشتباه میشود میتواند مربوط به مهارت خواندن او باشد با تقویت مهارت خواندن این مساله حل میگردد.
شاد و سلامت باشید.