قد کودک تا چه سنی رشد می کند؟

سلام. دخترم ۱۲ سال و یک ماه ست وزن ۴۸ کیلو قدش ۱۵۰ سانت. پریود نشده هنوز میخواستم ببینم قدش بلند میشه؟جهش رشد تا چه سنی هست؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و احترام
بله حتما قد ایشان بلند می شود و این افزایش قد تا حدود 18 سالگی می تواند ادامه داشته باشد. متخصصین تغذیه با تنظیم برنامه غذایی و تجویز مکملهای لازم می توانند در این زمینه به شما کمک نمایند. البته وزن دختر شما نزدیک به مرز اضافه وزن قرار دارد که می تواند در رشد قدی اختلال ایجاد نماید.